«Караоке на районі»: на головній площі Кропивницького відбувся фінал міського конкурсу (ФОТО)

Перегляди: 3274

На площі Героїв Майдану в Кропивницькому відбувся фінал загальноміського конкурсу «Караоке на районі» вчора, 30 вересня.

Конкурс започатковано культурно-мистецьким фондом «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова, повідомили CBN у прес-службі фондк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом кількох місяців у найбільш густонаселених мікрорайонах обласного центру пройшли відбіркові етапи конкурсу. Відтак на сцені під час фіналу виступили талановиті народні співаки, які перемогли у цих турах.

На головній площі міста після перших виступів за допомогою оплесків глядачів вдалося обрати чотирьох фіналістів конкурсу. Під час підготовки вокалістів до виступів перед глядачами виступив зразковий хореографічний ансамбль «Аеліта».

Традиційно переможців визначила кількість коштів, зібраних у капелюхах.

Найбільше містян вразив виступ 21-річної Ілони Крицької, яка мешкає у селищі Новому.

Усі кошти, зібрані під час усіх етапів конкурсу, передані до благодійного фонду «Янгол життя» на лікування онкохворих діток.

«Приємно бачити, що в Кіровограді стільки талановитої молоді, яка прагне розвиватися і перемагати. Власне, в цьому і полягає завдання наших проектів - правильно мотивувати і підтримати народні обдарування. Підводячи підсумки конкурсу, сміливо можу сказати, що місто має право пишатися не тільки кращими в країні танцюристами, а й вокалістами!» - прокоментував засновник культурно-мистецького фонду «Перспектива», громадський діяч Артем Стрижаков.

«Я мала надію, але не очікувала на перемогу, оскільки мої конкуренти були сильними. За кілька днів до фіналу я мало спала і думала, які пісні обрати для виступів. Важливо було не тільки показати свої вокальні здібності, а піснею "завести", підбадьорити людей. Чесно кажучи, я завжди сумнівалася у своїх здібностях, але зараз завдяки цьому чудовому конкурсу мої сумніви зникають», - поділилася Ілона Крицька.

Дівчина отримала головний приз конкурсу – планшет, а також можливість записати власну фонограму в професійній студії звукозапису завдяки Суспільному телебаченню. Подарунки отримали також абсолютно всі учасники конкурсу.