Кропивничанки зіграли драматичний суперфінал чемпіонату України з софтболу

Перегляди: 2758

Суперфінал між кропивничанками з «СДЮШОР-2» та командою «Західній Вогонь» із Рівного завершився минулої неділі в Кропивницькому на бейсбольному комплексі селищі Нового.

Боротьба розпочалася в Рівному, де суперниці розійшлися внічию – 1:1, вигравши по одному матчу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Доля золота в серії до трьох перемог вирішувалася в Кропивницькому.

В третій зустрічі ровенчанки, які виступали вже в ролі гостей, не залишили шансів підопічним Оксани Шанцової – 9:1.

Під час наступної гри кропивницькі дівчата спочатку поступалися 0:3, потім наблизилися до конкуренток – 2:3, але «вогняні» знову здійснили спурт – 2:6 і, здавалося б, забезпечили собі омріяне золото. Але кропивничанки зібралися й відновили рівновагу – 6:6. Вирішальною в матчі стала заключна атака софтболісток «СДЮШОР-2», у якій на двох аутах вони занесли у «дім» рівненчанок вирішальне очко – 7:6.

Та розв’язка серії минулої неділі вийшла ще більш драматичною саме для наших дівчат. Все розпочиналася для кропивничанок якнайкраще. Наприкінці п’ятого інінгу господарки були попереду – 5:0. А от у наступних інінгах гості набрали дев’ять очок, а ще один бал від нашої команди став вже слабою втіхою.

Софтболістки «Західного Вогню» виграли цей матч – 9:6, а з ним і серію – 3:2, здобувши золоті нагороди чемпіонату України. Срібло - у дівчат із Кропивницького, а бронзу здобули гравці та тренери луганської «Ніки».

Попереду в кропивницьких софтболісток ще боротьба за Кубок України.