Кропивничани найчастіше телефонують на «гарячу лінію» через проблеми ЖКГ

Перегляди: 554

У Кропивницькому на «гарячу лінію» міського голови Кропивницького Андрія Райковича жителі обласного центру найчастіше звертаються з питань житлово-комунального господарства та транспорту і зв’язку.

Про це повідомив помічник міського голови, координатор сервісного центру Андрій Лейбенко сьогодні, 1 жовтня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початку року з питань житлово-комунального господарства надійшло 1887 звернень, це 39% від усіх дзвінків. Зокрема звертаються через безпритульних тварин, освітлення, водопостачання і водовідведення, ремонт доріг і тротуарів, обрізку дерев, ліквідацію сміттєзвалищ. Наразі з них вирішили 993 звернення, на 836 звернень надали роз’яснення і 58 звернень перебувають на контролі.

Із питань розвитку транспорту і зв’язку було 968 звернень. Із них вирішили 418, на 514 надали роз’яснення і 36 - в роботі.

Найчастіше звертаються через роботу пасажирського транспорту. Також надійшло 216 звернень через роботу радіо, телемереж й Інтернету.