Кропивницькі баскетболісти виграли контрольний поєдинок у черкащан

Перегляди: 992

Суперником кропивницької команди став БК «Черкаські Мавпи-2», який буде виступати в цьому сезоні у Групі 2 Вищої ліги.

Про це СВN повідомили у прес-службі обласної федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матч відбувся в Кропивницькому, й господарі майданчику, в складі яких грали вісім виконавців - Олексій та Станіслав Масальські, Олександр Дробязко, Богдан Сосой, Іван Рибченко, Юрій Крамар, Микита Мизь і Дмитро Баранов, – доволі дублерів чемпіонів Суперліги минулого сезону – 97:85.

Стартові поєдинки нового сезону 2018/19 у Вищій лізі відбудуться 6 - 7 жовтня. У першому турі чемпіонату «Золотий Вік» прийматиме на своєму майданчику на факультеті фізвиховання ЦДПУ кам’янський «Прометей».

У Вищій баскетбольній лізі стартуватимуть 18 команд. На першому етапі вони будуть розділені на дві групи.

Група 1: «Золотий Вік» (Кропивницький), «СумДУ» (Суми), «Кривий Ріг-КНУ-КДПУ», «Маріуполь», «Кремінь» (Кременчук), «Харківські Соколи», «Прометей» (Кам’янське), «Дніпро-2», «НІКО-БАСКЕТ» (Миколаїв).

Група 2: «Тернопіль-ТНЕУ», «Хімік-2» (Южне), «Говерла» (Івано-Франківськ), «Рівне», «КПЗО ДОС ДЮСШ-ДО (Дніпро)», «Київ-Баскет», «Старий Луцьк-Університет», «Львівська Політехніка», «Черкаські Мавпи-2».

Боротьбу за нагороди другого за значимістю українського баскетбольного дивізіону продовжать по чотири кращі команди з кожної групи.

Нагадаємо, вхід на домашні матчі БК «Золотий Вік» у новому сезоні коштуватиме 20 гривень (місце на трибуні) та 15 гривень (на балконі) відповідно.