Кропивницький військкомат нагадує про старт осіннього призову

Перегляди: 909

Кропивницький міський військовий комісаріат нагадує про початок осінньої призовної компанії.

Юнаки 1992 – 2000 років народження, які мешкають, або зареєстровані на території обласного центру, повинні з’явитися до міськвійськкомату для проходження медичної комісії і уточнення облікових даних.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно до вимог чинного законодавства України, призовники, яким надійшла повістка міського військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і у строк, зазначений у повістці.

У разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України. Призовники, які змінили місце проживання, зобов’язані в семиденний строк прибути до міського військового комісаріату за новим місцем проживання для взяття на військовий облік.

Кропивницький міський військовий комісаріат знаходиться за адресою: м. Кропивницький вул. В. Чміленка, буд. 47. Тел. (0522)36 12 92.

За матеріалами сайту міськради.

Нагадаємо, осінній призов у 2018 році триватиме з жовтня по листопад.