На Кіровоградщині після двох років в АТО чоловік трагічно загинув удома

Перегляди: 3506

Житель села Братерське Компаніївського району Сергій Рябчун двічі був в АТО, але загинув, повернувшись додому.

Про це СBN повідомили волонтери.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Рябчун двічі був в АТО. Після отриманої контузії чоловік часто скаржився на головні болі та погане самопочуття. Але лікуватися не поспішав – на це не вистачало коштів.

Загинув чоловік у серпні. Разом із сином вони пішли рубати дрова, було дуже жарко, Сергій вирішив освіжитися, зайшов у воду і потонув. Рідні вважають, що йому стало зле.

Без чоловіка лишилася дружина Валентина Рябчун 1987 року народження. Осиротіли син Сергій 2009 року народження, донька Вікторія 2011 року народження, син Денис 2012 року народження та донька Ауріка 2013-го.

Зараз рідні воїна оформлюють пенсію у зв'язку з втратою годувальника. Жодних виплат через участь чоловіка у бойових діях сім’я не отримає, оскільки його смерть не пов’язана з війною.

Родина загиблого має невеличке господарство, жінка підтримує порядок, гарно доглядає дітей. Але багатодітній сім’ї не вистачає коштів, зокрема гостро стоїть проблема забезпечення дровами на холодний період тощо.