На Кіровоградщині реконструюють 11 спортмайданчиків у міні-футбольні поля зі штучним покриттям

Перегляди: 3494

Кіровоградська область отримає 8 мільйонів 244,5 тисячі гривень за рахунок державної програми на фінансування у цьому році реконструкції 11 спортмайданчиків.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У планах - перебудувати старі спортивні майданчики на міні-футбольні поля зі штучним покриттям у містах Кропивницькому – при НВО «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16», Знам'янці – при НВК «Знам'янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – гімназія», Олександрії – при НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа», Новоукраїнці – при НВО № 8 «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та у Малій Висці при ЗОШ № 3 І-ІІІ ступенів.

Реконструкція майданчиків відбудеться також у Голованівську – на стадіоні «Колос», у Новгородці при НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», в Петровому – при НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», у Компаніївці – при «Компаніївському НВО», а також в селі Григорівка Світловодського району при ліцеї «Надія» та у селищі Приютівка Олександрійського району при НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді».