На Кіровоградщині затримали рекетирів, які вимагали грошей у фермера (ФОТО)

Перегляди: 1392

Поліцейські затримали трьох учасників злочинної групи, які підозрюються у вимаганні грошей у приватного підприємця.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

26 вересня троє чоловіків звернулися до жителя Устинівського району і повідомили про свої наміри зібрати з поля належний йому урожай соняшника. Водночас погодилися відмовитися від збору чужого урожаю, якщо підприємець передасть їм кілька десятків тисяч доларів США.

В ході проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили організатора групи та двох його спільників - 43-річного кропивничанина та двох жителів Долинського району 27 і 25 років.

29 вересня працівники управління карного розшуку, відділу детективів слідчого управління із залученням управління КОРД поліції області затримали рекетирів під час передачі частини грошей. На теперішній час їм повідомили про підозру.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України «Вимагання». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.