У Кропивницькому не вистачає коштів на ремонти прибудинкових територій

Перегляди: 3020

На вулиці Вокзальній шостий рік поспіль чекають на ремонт прибудинкової території.

Та і цього року територія залишиться необлаштованою, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова ОБСС «Злагода-Люкс» Вікторія Есмер на нараді з керівниками підприємств ЖКГ сьогодні, 1 жовтня, звернула увагу на те, що сезон ремонтних робіт добігає кінця, та облаштування прибудинкової території на вулиці Вокзальній, 26, не відбувається. На що отримала відповідь начальника ГУ ЖКГ Віктора Кухаренка: «Немає фінансування».

За його словами, 76 прибудинкових територій включені до програми капітального ремонту та кошти є лише на 36.

Як розповіла кореспонденту CBN Вікторія Есмер, щорічно протягом шести років вона збирала підписи мешканців під зверненням до управління ЖКГ, аби виділили кошти на ремонт території біля чотирьох будинків. В програму цього року включили лише один (Вокзальна, 26, корп. 1), та й на нього, як виявилося, грошей не вистачило.

Крім того, голова ОСББ обурюється тим фактом, що третій рік поспіль не може отримати технічну документацію. ОСББ «Злагода-Люкс» організували одним з перших в Кропивницькому, та акту прийому-передачі будинку досі немає, хоча, згідно з нормативами, його повинні були виготовити протягом півроку.