У Кропивницькому відбудеться творча зустріч з заслуженим журналістом України Ігорем Демчуком

Перегляди: 1039

2 жовтня об 11:30 в художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна відбудеться презентація мультимедійного мистецького музейного видання «На перехресті вулиць Єлисаветграда – Кіровограда. Серія виставок авторських фото Ігоря Демчука».

Видання стало підсумком п'ятирічної творчої співпраці художньо-меморіального музею з відомим фотоужурналістом Кропивницького, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета проекту - показати історію і красу міста, відображену в цеглі та бетоні.

Автором проекту виступив заслужений художник України Андрій Надєждін, якого надихнули світлини заслуженого журналіста України, спецкореспондента газети «Народне слово», першого лауреата міської премії фотохудожників імені Василя Ковпака Ігоря Демчука.

У мультимедійний проект увійшли фото з виставок «Вулиця Дворцова – минуле і сучасне», «Велика Перспективна – від фортеці Святої Єлизавети до Янгола-охоронця міста», «Від каріатиди до хай-теку. Принади фасадної пластики міста над Інгулом».