«Зірка» програла вдома у битві аутсайдерів

Перегляди: 2636

Перед матчем 11 між «Зіркою» та «Рухом» гості не виграли жодного матчу.

Це призвело до зміни головного тренера, й команду з Винників очолив колишній наставник рівненського «Вереса» Юрій Вірт, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гравці «Руху» бажали справити на нового керманича гарне враження. «Зіркові» ж не встигли повністю відновитися після важкої кубкової дуелі з «Олімпіком», втрати травмованих голкіпера Романа Льопки й лідера півзахисту Івана Рудницького теж не могли не позначитися.

Гра була рівною. До перерви більше м’ячем володіли гості, у другому таймі – господарі. Але своїми нечисельними гольовими нагодами скористалися гравці «Руху». В компенсований до першого тайму час після передачі від лінії поля влучно метрів із 10 пробив Бусько – 0:1. А в наприкінці матчу вихід сам на сам з воротарем «Зірки» реалізував Артур Загорулько – 0:2.

У підсумку винниківці здобули першу перемогу в чемпіонаті, піднялися на 13 місце й відірвалися від кропивничан на три очки. «Зірка» ж посідає останню, 15 сходинку турнірної таблиці Першої ліги.

Нагадаємо, у матчі 11 туру Першої ліги петрівський «Інгулець» на виїзді мінімально переграв ПФК «Суми» і наразі посідає третє місце в турнірній таблиці.