В Олександрії за послуги таксі розраховуються без готівки

Перегляди: 1003

В Олександрії служба таксі «Тук-тук» долучилася до послуги ПриватБанку оплати послуг через QR-код, повідомили CBN в регіональному прес-центрі фінустанови.

Протягом багатьох років ПриватБанк розробляє та застосовує технології, що допомагають клієнтам здійснювати звичайні операції швидше та простіше, ніж до цього. Однією з таких розробок є й технологія QR-код. ПриватБанк має власний генератор кодів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це найкрутіший спосіб приймати платежі і сплачувати за покупки, комунальні послуги, штрафи, податки, переказувати гроші, дізнаватися інформацію про товари тощо. Якщо ви користуєтеся Приват24, вам можна не носити із собою ні готівку, ні банківські картки. Крім того, ця технологія -  абсолютно безпечна», - розповіла керівник напрямку Еквайринг Кіровоградської філії ПриватБанку Олена Стоян. 

«Клієнти завжди запитували, як можна розрахуватися за проїзд, якщо немає готівки з собою. Не один раз клієнту доводилося шукати банкомат або, що гірше, зовсім йти пішки, відмовившись від послуг таксі. Рішення запропонували у ПриватБанку: скористатися новою послугою розрахунку за допомогою QR-коду. Це - чудово! Проблема вирішена! Тепер розрахунок в таксі можна провести легко, швидко, і навіть без гаманця!» - розповів директор служби таксі «Тук-тук» Іван Купетов. 

Для здійснення оплати таксі олександрійцям та гостям міста достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натиснути кнопку з зображенням QR-коду та відсканувати QR-код, згенерований та роздрукований спеціально для водіїв служби таксі «Тук-тук».