Першачки новоукраїнської школи стали юніорами ПриватБанку

Перегляди: 896

Учні перших класів Новоукраїнської ЗОШ №8 завітали до відділення ПриватБанку, де на них чекали екскурсія, знайомство з професією банкіра та посвята у юніори.

Розділившись на три команди, дітки наввипередки надували юніорські кульки, відгадували загадки банкірів, шукали СОКів (спеціалістів з обслуговування клієнтів) та різницю між банкоматом і терміналом, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Потім власноруч перевірили банкноти, визначили різницю між гривнами, доларами та польськими злотими. А ще дізнались про історію банківських карток, різницю між платіжними системами Visa та Mastercard і про найбільший секрет власника картки юніора - пін-код.

«Якби ви побачили щасливі очі діточок, коли їм показали детектор валют та лічильник банкнот, особливо, коли він швидко, як віялом, рахував купюри. У цей момент мені здалося, що найбільше їм сподобався їх шелест», - розповіла керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко.

«Ми будуємо нову школу, яка неможлива без розвитку всебічно грамотної особистості, навіть якщо їй лише шість рочків, - вважає директор Новоукраїнського НВО № 8 Оксана Доценко. - Співпраця з ЮніорБанком значно розширює наші можливості. Ми вдячні за співпрацю, за увагу до наших діток і за подарунки».

Візит до відділення ПриватБанку закінчився врученням сертифікатів, солодощів та подарунків. На прощання першачки обіцяли обов’язково записатися до Бізнес-Школи.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів. У Бізнес-Школі кожен може навчитися бути лідером, стати самостійним, комунікабельним, дізнатися, як працює банк і як побудувати свій перший start-up.