ПриватБанк презентував на AGROEXPO програму підтримки агросектора

Перегляди: 1285

ПриватБанк став учасником міжнародної агропромислової виставки «АгроЕкспо» в Кропивницькому та презентував свої програми підтримки сільгоспвиробників.

Окрім цього, для всіх учасників виставки банк приготував спеціальні акційні умови лізингу, якими скористалися вже понад 100 фермерів, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«ПриватБанк розуміє важливість розвитку аграрного бізнесу в Україні, тому створює та реалізує програми, що покликані підтримати сільгоспвиробників, – зазначив член правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – Також ми підготували спеціальні акційні умови для відвідувачів виставки AGROEXPO – лізинг зі ставкою 16% річних на строк до п’яти років без будь-яких додаткових комісій. За нинішньої ситуації на ринку це фантастична ставка! Крім того, ми знизили авансові платежі. За гарного фінансового стану клієнта, заплативши від 10% авансу, можна отримати техніку й подальшу компенсацію від держави».

ПриватБанк брав участь у AGROEXPO спільно з партнером - ПАТ «Ельворті», яке активно співпрацює за державними програмами підтримки аграріїв. Сьогодні Кіровоградська філія ПриватБанку є серед лідерів кредитування юридичних осіб, що є свідченням високої довіри клієнтів.

«Лідери тягнуться до лідерів, - наголосив директор ТД «Ельворті» В’ячеслав Ківерник. - Ми намагалися знайти нові інструменти, які б допомогли українському аграрію придбати нашу продукцію. Ми звернули увагу на лідера на ринку банківських послуг - ПриватБанк. Найближчим часом із ПриватБанком ми плануємо запустити низку акційних програм для наших клієнтів на придбання техніки компанії "Ельворті"».

На сьогодні в ПриватБанку для агросектора діють спрощені умови оформлення лізингу – кількість документів, необхідних для угоди, скорочено втричі. Позика надається на будь-які потреби сільгоспвиробника: від агротехніки й обладнання до транспорту та залізничних вагонів.

ПриватБанк також уже два роки працює з державними програмами підтримки аграрного бізнесу. Минулого року клієнти банку отримали близько 70 мільйонів гривень компенсацій за кредитами від держави. З початку цього року понад 1200 клієнтів ПриватБанку вже отримали компенсацію на суму понад 100 мільйонів гривень.