Строковиків з Кіровоградщини до виконання завдань в ООС не залучатимуть

Перегляди: 588

Протягом жовтня-грудня цього року в Україні будуть проводити заходи осіннього призову громадян на строкову військову службу.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З Кіровоградської області планують призвати 710 осіб. З них 260 у Збройні сили, 370 у Національну гвардію, 60 у Державну спеціальну службу транспорту та 20 у Державну прикордонну службу.

На строкову військову службу призиватимуться придатні за станом здоров'я чоловіки, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

З початком призову, у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані в десятиденний строк з’явитися до військових комісаріатів за місцем реєстрації або проживання.

Військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції (ООС) в Донецькій та Луганській областях не залучаються.