У Кропивницькому перевірять місця концентрації ДТП

Перегляди: 705

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 1 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів у Кропивницькому.

Про це CBN поінформували в прес-службі Управління патрульної поліції в області.

Перевірку проводять, аби визначити стан експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі після закінчення літнього сезону і належної підготовки її до зимового періоду експлуатації.

Поліцейські вже приділили посилену увагу огляду залізничним переїздам з автобусним рухом, що знаходяться на території міста і Кіровоградського району.

Надалі інспектори планують фіксувати стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху. Особливу увагу звернуть на аварійно-небезпечні ділянки доріг, місця концентрації ДТП.

Виявленні недоліки патрульні зафіксують в актах огляду та видадуть вимоги, приписи відповідальним особам за утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів задля їх усунення.