У Кропивницькому презентували першу в Україні казку про АТО

Перегляди: 1759

У Кропивницькому презентували патріотичну віршовану п'єсу-казку про АТО «Як лелечий рід Калину рятував у злу годину», повідомляє кореспондент CBN.

Під час зібрання представників педагогічної профспілки, яке відбулося вчора, 3 жовтня, її представив автор - завідувач відділу військово-патріотичного виховання СЮТ, відомий дитячий письменник Павло Чорний та ілюстратор книги - художниця Ольга Коломієць.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Книга буде цікавою дітям молодшого та середнього шкільного віку. Вона допоможе педагогам формувати національно-патріотичну свідомість юних українців.

«Книга стала втіленням ідеї адаптувати для дитячої свідомості події, які відбуваються на сході країни», - зазначив Павло Чорний.

Казка вийшла друком на шпальтах газети «Народне слово», актори драмтеатру зробили її аудіоверсію. Третім кроком став друк твору за сприяння Кіровоградської міської організації вільної профспілки освіти і науки України.

Книгу передали у навчальні заклади Кропивницького.