У Кропивницькому продовжують шаленими темпами відкриватися наркомаркети

Перегляди: 8636

У серпні 2018 року в Кропивницькому відкрилося щонайменше п’ять нових інтернет-маркетів з продажу наркотиків за допомогою закладок.

Про це у Facebook повідомив колишній прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Лише поруч з моїм домом "активних" магазинів - три, - йдеться у дописі. - Як це з’ясовується? Дуже просто – шляхом набору адреси, зазначеної на наркографіті поруч з домом! Оператору задається питання про асортимент та можливість доставки в певний район (в моєму випадку - площі Богдана Хмельницького) міста. Спрацьовує як швейцарський годинник, ніяких побоювань з боку наркоділків. Моментально надсилається прайс, у ввічливому спілкуванні пропонуються зручні місця закладок, зразки надаються безоплатно!!! Для початку пропонують вбивчу дозу амфетаміну, просто за "спасибі" та з обіцянкою надавати наркотики на шару, якщо залучиш друзів. Ось такий просунутий мережевий маркетинг!»

Жолонко написав, що звертався з цього приводу до правоохоронців: «Спостерігаючи в черговий раз за цією "малиною", я в серпні офіційно звернувся до поліції, наступного дня – ще раз, потім придбав наркотики, поліція їх вилучила… Минув місяць, жодного разу мене не допитали, листування в Telegram не вилучили та не оглянули...»

Нагадаємо, у Кропивницькому активісти взялися зафарбовувати рекламу наркотиків.