Ведуча «Прямого» каналу Світлана Орловська: ми шукаємо диявола в деталях

Перегляди: 2449

Ведуча «Прямого» каналу Світлана Орловська розповіла про те, навіщо щодня готує двогодинне ток-шоу.

Про це CBN поввідомили у прес-службі каналу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Хочеться спати, ненавидиш підбори і ведеш ток-шоу навіть уві сні», – такі перші враження відомої телеведучої Світлани Орловської після двох тижнів ефіру нового ток-шоу на «Прямому» каналі. Програма «Прямий ефір» виходить з понеділка по четвер о 20:00.

«Скептики говорять: навіщо робити майже щоденне ток-шоу? Коли робиш програму раз на тиждень, то розумієш, скільки життєво важливих тем залишається за бортом, – розповіла Світлана Орловська. – Про них згадали побіжно, але не обговорили, не знайшли відповіді на вічні запитання "Хто винен?" і "Що робити?"»

«Саме щоденне ток-шоу, на яке приходять не стільки поскандалити, скільки подискутувати, висловитись (хоча і без скандалів не обходиться), дає повну картину того, що у нас в країні відбувається. А щось важливе відбувається щодня. А диявол криється в деталях – ось ці деталі ми щодня і розбираємо. І дуже часто політична "картинка" від не VIP-політиків і одіозних завсідників ток-шоу виявляється ближче до реальності», – пояснила Світлана Орловська.

Шукайте відповіді на важливі запитання разом з ведучими ток-шоу «Прямий ефір» на «Прямому» каналі з понеділка по четвер о 20:00.