Мерія Олександрії відзвітувала про підготовку до зими

Перегляди: 1441

В Олександрії затвердили заходи з безпечної життєдіяльності міста в осінньо-зимовий період 2018 - 2019 років.

Про це йдеться у повідомленні міськради Олександрії, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для виконання робіт з очищення від снігу вулично-шляхової мережі, тротуарів і прибудинкових територій та боротьби з ожеледицею за підприємствами комунальної та інших форм власності закріпили певні ділянки.

КП «Благоустрій» здійснюватиме відповідні роботи на дорогах і тротуарах. Вже є перелік вулиць, перехресть, мостів, спусків і підйомів за рухом транспорту, а також площ та скверів, що будуть очищуватися першочергово і підсипатись протиожеледними матеріалами.

Підприємству необхідно належним чином підготувати спецтехніку до зими.

За оперативне розчищення прибудинкових територій багатоповерхівок в Олександрії відповідає КП «Житлогосп», у Пантаївці – ПП «ПобутСервісПром», в Олександрійському (Димитровому) – ПП «Вектор-Житло».

Підприємствам, що обслуговують вулично-шляхову мережу, потрібно створити тримісячний запас протиожеледних матеріалів, а на кожній закріпленій за ними ділянці має бути підготовлений одноденний запас.

Керівники організацій, підприємств, власники кіосків, магазинів та офісів мають забезпечити прибирання снігу біля своїх будівель та на ділянках, що за ними закріплені.

У приватному секторі за очищення прилеглих до будинків територій відповідають господарі домоволодінь.

Із 15 листопада на базі КП «Благоустрій» функціонуватиме бригада із зимового утримання вулично-шляхової мережі, яка чергуватиме цілодобово, включаючи вихідні та святкові дні.

Для більш швидкої ліквідації наслідків негоди функціонуватиме оперативний штаб з координації дій на випадок складних погодних умов.

У разі сильних снігопадів додатково укладатимуться договори з підприємцями на використання спецтехніки.