На Кіровоградщині довічно посадили чоловіка, який убив і розчленував своїх знайомих

Перегляди: 2765

Суд присяжних постановив вирок у кримінальному провадженні відносно чоловіка, який вбив та розчленував двох своїх знайомих.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Засуджений під час застілля сокирою зарубав двох своїх знайомих – чоловіка та жінку, а щоб уникнути кримінальної відповідальності, трупи вирішив розчленувати та спалити. За допомогою кухонного ножа та сокири він відтяв жінці голову та руки, однак позбутися тіл не встиг, так як його помітили свідками, які й викликали працівників поліції.

Подія сталася у червні 2016 року в селі Черняхівка Кіровоградського району.

Чоловік вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

У ході судового провадження завдяки глибокому аналізу здобутих доказів процесуальному прокурору вдалося переконати присяжних та суд, що обвинувачений заслуговує на найсуворішу міру покарання.

За принципової позиції державного обвинувача суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. п. 1, 4, 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у виді довічного позбавлення волі.