У Кропивницькому тижневик запрошує на музичний фестиваль з нагоди свого 25-річчя

Перегляди: 2371

Свій 25-річний ювілей газета «Україна-Центр» вирішила відзначити проведенням рок-фестивалю з однойменною назвою.

Він відбудеться 21 грудня, але підготовчі роботи ведуться повним ходом, пише «УЦ».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про деякі новації, які зацікавлять музикантів, розповів арт-директор фестивалю Сергій Компанієць: «З огляду на те, що театр Кропивницького люб'язно надає для фестивалю дві сцени - малу і велику, ми вирішили зайняти обидві й умовно назвати їх тихою і гучною. Якщо з гучною нам з самого початку все було зрозуміло (там будуть музиканти, що грають "електрику"), то тиха, мала, буде використана камерно.

Ми очікуємо приїзду дуже відомого музичного оглядача, критика, знавця, любителя музики з лекцією, яка буде цікава всім - молодим меломанам і любителям рок-музики зі стажем. Прізвище його - поки інтрига. Але, повірте, розчарованим ніхто не залишиться. Оскільки лекція буде на музичну тему, то без музики не обійтися. Думаючи про те, яких музикантів запросити на малу сцену, ми вирішили привнести у виступи змагальну складову.

Запрошуємо місцеві колективи, охочі взяти участь в цьому заході. Є умова: це повинна бути акустика і напівакустика (акустична гітара, підключена до "комбіка"). Будемо раді бачити музикантів як із Кропивницького, так і з районів. В Олександрії, Знам'янці, Світловодську є прекрасні колективи. Напевно, вони є і в інших районах. Чому б не показати свій талант і не взяти участь у конкурсі? Журі буде ліберальним. Наш гість, музичний критик, його очолить, і самі глядачі за прийнятою на рок-фестивалях системою зможуть брати участь в оцінці конкурсантів.

Хочу зауважити, що тиха сцена за часом не співпаде з гучною, так що охочі зможуть потрапити на обидві. Всі, хто грає "тиху" рок-музику і зацікавився нашою ідеєю, надсилайте заявки і свій матеріал на електронну адресу: ucfest2018@gmail.com».