Опалювальний сезон у селищі Новому обіцяють розпочати вчасно

Перегляди: 759

Цьогоріч тут не будуть включати велику котельню, усіх споживачів перепідключають до сучасного модульного котлового господарства.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Існуюча модульна котельня до цього часу обігрівала вісім багатоповерхівок і дитячий садочок, але працювала на чверть своєї потужності. Тож спеціалісти підрядного підприємства поспішають максимально використати сприятливі погодні умови, щоб під’єднати до котлів решту інфраструктури селища – 27 житлових будинків, дві школи, дошкільний заклад, музичну школу, поліклініку, театр танцю «В гостях у казки». Зупинка старої котельні дозволить зекономити десятки мільйонів гривень бюджетних коштів.

Підготовчі роботи майже завершили. Стримує початок випробувань системи відсутність двох теплообмінників. Виробник – харківське підприємство, обіцяє їх поставку у вівторок, 11 жовтня. Ще тиждень піде на їх монтаж. У разі, якщо несподівано прийде похолодання, тут планують розпочати подачу тепла за старою схемою.