Поліція провела відпрацювання Кропивницького (ФОТО)

Перегляди: 1158

Поліцейські провели відпрацювання обласного центру.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Профілактичні заходи проводили представники Кропивницького відділу, управління патрульної поліції, роти поліції особливого призначеня ГУНП в області, а також військовослужбовці Нацгвардії.

Увечері 5 та 6 жовтня у рамках відпрацювання патрулювання міста здійснювали 26 піших нарядів та три автопатрулі.

Поліцейські перевірили понад 60 розважальних закладів, відпрацювали 110 прилеглих до маршрутів патрулювання вулиць, понад 50 зупинок громадського транспорту та стоянок таксі, а також провели близько 60 профілактичних бесід.

Під час відпрацювання поліцейські виявили низку адміністративних правопорушень, за якими склали відповідні матеріали, зокрема за порушення правил дорожнього руху, паління тютюнових виробів і розпиття алкогольних напоїв у заборонених місцях.

Також у ході профілактичних заходів трьох осіб викрили у зберіганні наркотичних засобів. Інформацію за фактами кримінальних правопорушень внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України.