У Кропивницькому відбудеться безкоштовний семінар для підприємців-початківців

Перегляди: 1683

У Кропивницькому 11 жовтня вперше пройде безкоштовний семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки планують створити власну справу.

Організатори семінару - ПриватБанк та проект «Бізнес-Інкубатор»», повідомили CBN в прес-службі регіонального відділення фінустанови

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Маркетинг-менеджер WebPromoExperts Сергій Желепа розповість, як просувати свій бізнес в Інтернеті, а керуючий партнер консалтингової компанії «Бізнес Тайм Україна» Світлана Бережна навчить стратегії розвитку в малому та середньому бізнесі.

Проект «Бізнес-Інкубатор» – це освітня платформа для підприємців у рамках національної програми «КУБ» (Країна успішного бізнесу), мета якої – створення екосистеми навчання й підтримки бізнесу, збільшення кількості успішних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися до програми й безкоштовно отримати або вдосконалити свої знання.

Семінар пройде на другому поверсі центрального офісу ПриватБанку за адресою вул. Преображенська, 26/70. Початок об 11:00.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією на pb.ua.