У Кропивницькому відбулися урочистості до Дня юриста (ФОТО)

Перегляди: 2818

Сьогодні, 8 жовтня, у Кропивницькому відбулися урочистості до Дня юриста.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я вас вітаю зі святом і хочу почати нетрадиційно – з кінця. Я хочу подякувати Богу, батькам і тим вчителям, викладачам, які зробили з мене юриста. Це складний шлях, бути захисником непросто. Тебе можуть не зрозуміти, або перекрутити те, що ти говориш. Але для цього і існують юристи, щоб триматися дипломатично , без емоцій, і притримуватися норм закону, - сказав керівник обласної юстиції Вадим Гуцул. – Сьогодні свято для всіх, хто зібрався у цій залі, бо в кожному відділі, управлінні, установі є юрист. Хочу відзначити, що ми маємо співпрацювати, оскільки юстиція без інших механізмів, які існують у державі, можливостей громадського інституту, не зможе досягти тих цілей, які ми ставимо перед собою, які ставить перед собою держава».

В рамках заходу кращих представників професії нагородили подяками ОДА, облради, міської ради і виконавчого комітету та почесними грамотами.

Як це було – у фоторепортажі Григорія Зуба.