У Новоукраїнці вигляд майбутнього парку визначать на громадських слуханнях

Перегляди: 970

У Новоукраїнці проведуть громадські слухання, щоб визначитися, яким саме має стати майбутній диво-парк під робочою назвою «Сквер на Соборній».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Новоукраїнської ОТГ Олександр Корінний, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже скоро "Місто-сад" подасть нам пропозиції щодо облаштування скверу, і ми зберемося на громадські слухання, щоб разом визначити остаточний вигляд майбутнього парку», - йдеться в дописі.

Наразі небайдужі вже зібрали кошти для оплати роботи дизайнерів, які будуть розробляти проект парку. Нині збирають кошти на інфраструктуру скверу.

Гроші можна переказати на рахунок Новоукраїнської ради сільськогосподарських товаровиробників – ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», розрахунковий рахунок 2600476255, МФО 380805, ідентифікаційний код 13762496.

У призначенні платежу вказати: «Для парку».

Нагадаємо, у Новоукраїнці хочуть створити креативну зону відпочинку за 2 мільйони гривень. Проект під робочою назвою «Сквер на Соборній» колектив міської ради у співпраці з проектом DOBRE та креативною командою «Місто-сад» планують реалізувати у 2019 - 2020 роках.