У водоканалі пояснили, чому в Кропивницькому постійно рве труби

Перегляди: 1041

До міського управління ЖКГ продовжують надходити скарги на пориви в мережах.

Це питання на нараді з керівниками підприємств ЖКГ підняв начальник управління Віктор Кухаренко сьогодні, 8 жовтня, передає кореспондент СBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як пояснила директор міського водоканалу Валентина Давидчук, у місті триває масштабна реконструкція водогону. В мікрорайонах Масляниківка, Озерна балка, Черемушки, а також селищі Гірничому 10 жовтня тимчасово припинять водопостачання.

За її словами, підприємство намагається проводити реконструкцію таким чином, щоб мешканці міста не відчували незручностей. Та перепідключення мереж призводить до збоїв тиску і - як наслідок - збільшення кількості поривів.

У зв'язку з цим на підприємстві намагаються закінчити перепідключення до початку опалювального сезону, щоб запобігти поривам узимку.

Нагадаємо, в 2018 році у рамках реконструкції водогону мають замінити чотири кілометри труб. Стільки ж замінять у наступному. Проводити заміну на сучасні труби водоканал почав ще у 2003 році.