Кропивницькі моделі освоювали ази управління фінансами у ПриватБанку

Перегляди: 757

До мідл-офісу Кіровоградської філії ПриватБанку завітали учениці школи моделей і естетичного виховання MIX Models.

Вони освоювали ази фінансової грамотності у Бізнес-Школі ЮніорБанку, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Моделям влаштували екскурсію ПриватБанком, а вони на імпровізованому подіумі у мідл-офісі дали пару уроків гарної ходи та правильної постави співробітницям банку.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. У Бізнес-Школі кожен може навчитися бути лідером, стати самостійним, комунікабельним, дізнатися, як працює банк і як побудувати свій перший start-up.

У 2012 році ЮніорБанк визнали однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Юних кропивничан чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул. Преображенська, 26/70.

Олександрійска Бізнес-Школа чекає своїх учнів за адресою: проспект Соборний, 122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери Бізнес-Школи, а учні світловодських бізнес-шкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України, 94, та у приміщенні школи №3.

Відкриває двері Бізнес-Школа і для новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.