У Кропивницькому ремонтують покрівлю у центрі соцадаптації військових (ФОТО)

Перегляди: 3392

Минулого тижня на будівлі майбутнього центру соціальної адаптації військових «СМАйЛ» почали ремонтувати дах.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ремонт покрівлі - перший із необхідних кроків, які треба зробити для того, аби приміщення колишньої школи почало функціонувати як «СМАйЛ». Дах оновлюють за підтримки міської ради Кропивницького. Сумарна вартість ремонтних робіт - близько 200 тис. грн. Далі тут планують замінити вікна й оновити комунікації.

Центр «СМАйЛ», який об’єднав волонтерів, психологів, активістів, продовжує працювати в різних локаціях міста. Щоб зібрати центр соціальної адаптації під одним дахом, ініціатори шукають партнерів. Підтримати створення центру можна власною роботою, банкою фарби або ж фінансами на рахунок благодійного фонду.

БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД СМАЙЛ:

Код банку: 323583

ЄДРПОУ: 42491113

Рахунок: 26002052932068

Волонтери, психологи, активісти й ветерани об’єднали свої зусилля, аби створити єдину платформу адаптації, куди може звернутися військовий або члени його родини. Це може бути підтримка волонтерів, консультації психологів, юристів, поради у працевлаштуванні, місце для fit-комплексів чи просто простір спілкування з побратимами. Окрім основних напрямків діяльності, тут планують також створення дитячої кімнати, приміщення для творчості, а також соціальний хостел для гостей із інших міст області.