Сьогодні у Кропивницькому лунатиме улюблена музика Генріха Нейгауза

Перегляди: 3167

Сьогодні, 10 жовтня, в рамках ХVІ мистецького фестивалю Кароля Шимановського відбудеться концерт учнів і педагогів музичної школи №1, присвячений пам'яті видатного музиканта та педагога Генріха Нейгауза, повідомляє кореспондент CBN.

В рамках заходу присутні дізнаються, чим жив видатний земляк, що його хвилювало, які стосунки панували в його сім'ї - архівні матеріали представить директор меморіального музею Нейгауза Тетяна Фурлет.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Потім перед поцінувачами творчості Нейгауза з концертною програмою виступатимуть учні та викладачі музичної школи. Зі сцени прозвучать твори Шопена, який був улюбленим композитором піаніста, Блуменфельда, Шимановського, Ліста, Мейтуса та інших композиторів.

Усіх охочих запрошують на музичне свято, яке розпочнеться о 16:00 в концертній залі музичної школи №1 (вул. Чміленка, 65).

Нагадаємо, у Кропивницькому відбулося покладання квітів до меморіальної дошки видатному музиканту, педагогу та публіцисту Генріху Нейгаузу.