У Кропивницькому відбувся благодійний ярмарок на підтримку бійців третього полку (ФОТО)

Перегляди: 1071

Сьогодні, 10 жовтня, у Кропивницькому відбувся благодійний ярмарок «Тепло дитячих сердець - воїнам АТО», повідомляє кореспондент CBN.

Ініціатор заходу - Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка. Підтримали ідею майстри хендмейду з Кропивницького та районів області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ярмарок супроводжувався патріотичною концертною програмою, зокрема виступом оркестру третього полку спецпризначення.

«Ми весь час беремо участь в таких акціях. Адже дорослі, які зараз віддають своє життя на передовій, самі колись були дітьми. Я вкладаю у серця своїх вихованок любов до рідної землі, до людей, розуміння, що єднання, підтримка дають нам силу. Все, що ми сьогодні виставили на продаж, зроблено руками учасниць гуртка «Етно-арт», - розповіла педагог центру «Натхнення» НВО №6 Валентина Добровольська.

Зібрані кошти спрямують на потреби третього полку спецпризначення.

Як зазначила Валентина Добровольська, школа №6 є постійним партнером центру психологічної реабілітації «Компас» і обласного госпіталю для ветеранів. Все, що виготовляють школярі, відправляють на передову.