У Кропивницькому керівницю скандальної турагенції можуть ув’язнити на три роки

Перегляди: 1991

У Кропивницькому вже 13 людей звернулися до поліції із тим, що сплатили кошти за відпочинок в одну з туристичних агенцій, але послуги не отримали.

Про це CBN повідомив виконуючий обов’язки заступника начальника відділу поліції Кропивницького відділу поліції Євгеній Кузьменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На даний час в Кропивницькому відділі поліції зареєстрували 13 звернень від громадян Кропивницького з інформацією про те, що вони надавали кошти за відпочинок в одну з туристичних агенцій обласного центру і можливої причетності особи, яка працювала в агенції, до скоєння кримінального правопорушення», - сказав він.

Правоохоронці розпочали 13 кримінальних проваджень за ч.1 ст. 190 ККУ - шахрайство. Санкція статті передбачає виправні роботи до двох років або обмеження волі до трьох років. У кримінальних провадженнях проводять слідчо-розшукові дії, які направлені на встановлення місцезнаходження особи, яка може бути причетною до правопорушення. Відомо, що особа могла залишити територію України, але офіційного підтвердження цьому наразі немає.

Нагадаємо, у Кропивницькому розшукують керівницю однієї з туристичних агенцій, яка зникла разом із грошима своїх клієнтів.