Кропивничани вшанували пам'ять бійців, загиблих на сході України (ФОТО)

Перегляди: 1662

Сьогодні, 12 жовтня, напередодні Дня захисника України, на Алеї Слави почесних воїнських поховань на Рівнянському кладовищі вшановували пам’ять загиблих Героїв, які загинули захищаючи цілісність і незалежність своєї країни.

Про це CBN повідомили у прес-службі міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього дня на кладовища міста прийшли рідні, близькі загиблих та керівники міста, щоб віддати шану синам, братам, чоловікам, що хоробро відстоювали право свого народу жити у вільній країні.

З нагоди державного свята 57 сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, отримають матеріальну допомогу у розмірі 2 тисячі гривень кожній.

А ввечері кропивничан та гостей міста запрошують на площу перед міською радою для участі у реквіємі «Герої не вмирають», присвяченому Дню захисника України. Початок реквієму о 19:00.

Нагадаємо, на території обласного госпіталю для ветеранів сьогодні, 12 жовтня, урочисто відкрили пам’ятник тим, хто віддав своє життя за Україну.