Під час пошуків Діани Хріненко поліцейські застосовують спеціальну відеокамеру (ФОТО)

Перегляди: 3747

У рамках розслідування поліцейські додатково відпрацювали територію трьох населених пунктів Знам’янського району.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До заходів залучили працівників місцевого відділу поліції, спецпідрозділу обласного главку відомства, поліції охорони, а також кінологів зі службовими собаками, рятувальників та військовослужбовців Нацгвардії.

Обійшли територію площею близько 500 гектарів, що охоплює населені пункти, лісосмуги та ділянки між ними.

У рамках пошуків для перевірки колодязів застосовували спеціальну відеокамеру, призначену для проведення зйомки під водою.

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

15 вересня жителі Суботців, незадоволені роботою правоохоронців, перекривали трасу біля села Костянтинівка.

Перший заступник голови Нацполіції України – начальник кримінальної поліції країни В’ячеслав Аброськін уже двічі побував у Суботцях, де зустрічався з місцевими жителями, родичами Діани та провів робочу нараду. Він розповів, що поліція підозрює у причетності до зникнення Діани Хріненко злодія з Кропивницького та його спільника.

Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський вважає, що викрадач Діани в поле зору поліції не потрапив, а дівчина – жива.

Тим часом мама дівчини звернулася з проханням до жителів області.