Рятувальник з Кіровоградщини взяв участь у змаганнях стронгменів (ФОТО)

Перегляди: 2758

14 жовтня у столиці відбувся Відкритий кубок Міністра внутрішніх справ України зі стронгмену-2018.

Про це CBN поінформували в У ДСНС в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У заході взяли участь 15 збірних команд силових структур України - Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Служби безпеки, Управління державної охорони України та Національного антикорупційного бюро України.

Змагання із стронгмену-2018 – особистісно-командні. До складу команд входили по два атлети та один тренер-представник. ДСНС України представляло чотири команди по два атлети. До однієї із команд увійшов і Олександр Поперечний з м. Кропивницький, який неодноразово захищав честь Управління ДСНС України у Кіровоградській області на різноманітних спортивних змаганнях, змагаючись із серйозними суперниками. Він працював із напарником із м. Черкаси.

Цього разу учасники виконували наступні вправи: «арм-овер-арм» удвох; естафети: фермер 100 кг 20 м + 20 м, два мішки 60 кг на 20 м; парний лог-ліфт на рази 150 кг; шина + бурпі з вистрибуванням на колесо (десять разів); парна тяга автомобіля.

У запеклій боротьбі наші спортсмени вибороли четверте місце.