Уродженка Кропивницького роздяглася для Playboy (ФОТО)

Перегляди: 8159

Ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Світлана Катренко знялася у фотосесії для чоловічого журналу Playboy.

Про це повідомляє сайт програми.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На сторінках жовтневого номера чоловічого журналу Світлана доводить, що свобода – це не ховатися за одяг і макіяж, це значить відкинути сумніви щодо свого тіла і насолоджуватися ним.

«Свобода полягає і в тому, щоб відчути, що все життя просякнуте еротикою, коли ти прокидаєшся від ніжних обіймів і починаєш день з неспішних ласк», – зізналася Світлана Катренко.

Для Світлани це перший досвід зйомки для глянцевого чоловічого журналу. За допомогою цієї фотосесії ведуча «Ранку з Україною» закликає всіх жінок відкинути стереотипи і жити так, як ви давно хотіли.

Світлана Катренко закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Винниченка. У 2001-му почала кар'єру радіоведучої на місцевому радіо. З 2009-го роботу на радіо поєднувала з роботою ведучої в ранкових програмах на українських телеканалах.

Працювала у «Ранковій каві» на каналі «Кіровоград».

Нині - ведуча програми «Ранок з Україною».

Хобі - мистецтво і психологія.