Податкова Кіровоградщини пошукала у своїх лавах хабарників - і не знайшла

Перегляди: 755

Протягом травня - вересня головний державний інспектор з питань запобігання та виявлення корупції провів 42 навчання у сфері службової діяльності з керівниками та фахівцями структурних підрозділів ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Про це CBN повідомили у прес-службі ГУ ДФС в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Протягом травня – вересня від працівників ДФС у Кіровоградській області надійшло три повідомлення про наявність потенційного конфлікту інтересів, проте керівництвом вчасно вжито заходи щодо його врегулювання», - сказано у повідомленні.

У прес-службі також відзначили, що «з працівниками обласного відомства постійно проводиться індивідуальна (усно чи/або в телефонному режимі) консультативна допомога щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. Основні теми звернень стосувались фінансового контролю, сумісництва, конфлікту інтересів, роботи близьких осіб. Крім того, за вказаний період проведено індивідуальну роз’яснювальну роботу з 90 новопризначеними працівниками».