Уродженець Кіровограда - і за сумісництвом улюбленець Путіна - пожалівся на поліцію Чорногорії

Перегляди: 965

Поліція Чорногорії затримала чотирьох байкерів мотоклубу «Нічні вовки», які супроводжували сербського патріарха Іринея під час його візиту до країни.

Як пише «Українська правда», про це повідомляє Balkan Insight з посиланням на лідера «Нічних вовків» Олександра Залдостанова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні поліція затримала чотирьох наших братів - Нічних вовків Чорногорія. Затримання відбулося після того, як хлопці проводили з аеропорту патріарха Іринея і митрополита Амфілохія. У поліції задавали дурні запитання, які не мають ніякого відношення до службових обов'язків поліцейських. Мабуть, таким чином намагаються чинити тиск на нас і залякувати інших», - заявив Залдостанов.

Місцеві проросійські ЗМІ повідомили, що байкерів тримали у відділку протягом п’яти годин.

МВС Чорногорії пояснили, що байкерів затримали для перевірки їх осіб і з’ясування, у якій якості вони супроводжували патріарха. Затриманих відпустили через кілька годин, оскільки підстав для арешту не було.

Олександр Залдостанов («Хірург») – байкер, президент російського мотоклубу «Нічні вовки», президент некомерційної організації «Асоціація байкерів», генеральний директор клубу «Байк-центр», голова всеросійської громадської організації «Нічні вовки», співзасновник охоронного агентства ТОВ «ЧОП "Вовк 77"».

Він народився 19 січня 1963 року в Кіровограді (зараз – Кропивницький).

«Хірурга» часто називають у ЗМІ улюбленцем президента Росії Володимира Путіна.