Студенти кропивницького медколеджу стали переможцями військово-патріотичної гри «Захисник України»

Перегляди: 844

Четвертий рік поспіль у Кропивницькому відбувається військово-патріотична гра «Захисник України» серед студентських команд вищих навчальних закладів міста.

Про це CBN повідомили у прес-службі міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У турнірі взяли участь студенти ЦДПУ імені Винниченка, коледжу харчування та торгівлі, будівельного коледжу, коледжу механізації сільського господарства, музичного та медичного коледжів і ЦНТУ.

Учасники відповідали за запитання з історії українського війська, демонстрували вміння у накладанні кровоспинних джгутів, шин при переломах кісток та визначали ознаки життя людини, розбирали-збирали зброю на час, стріляли з неї у тирі, метали ножі, одягали на час загальновійськовий захисний комплект, виконували спортивні вправи на витривалість. Закінчилися змагання спортивною естафетою.

У результаті перемогу здобула команда медичного коледжу імені Мухіна, друге місце посіла команда інженерного коледжу ЦНТУ, третє - ЦДПУ імені Винниченка.

Переможці отримали пам’ятні подарунки та дипломи.