У Кропивницькому люди наносили зі смітника у двір гори сміття (ВІДЕО)

Перегляди: 2785

У провулку Маркшейдерському в Кропивницькому проживає сім’я, яка вже півтора роки зносить сміття з контейнерного майданчика до себе у будинок та у двір.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За доволі короткий проміжок часу люди наносили зі смітника у двір величезну кількість непотребу. Тут утворилися гори мотлоху вище людського зросту. У будинку також усе завалено сміттям.

«Місцеві жителі поскаржилися, що на подвір’ї та прилеглій території величезне перенакопичення побутового сміття, яке сюди з контейнерного майданчика зносять місцеві жителі. Такі дії вони пояснюють тим, що запасаються на зиму дровами. Це жахливо, адже весь двір у смітті. І ще жахливіше, якщо взимку цим топити. Сусіди говорять, що тут вже завелися щури», - прокоментував Максюта.

Після зауваження квартальної кропивничани трохи прибрали на території, прилеглій до двору. Адже сміття вже було на дорозі не тільки на провулку Маркшейдерському, а й на вулиці Київській. Сусіди з Київської позакидали непотріб назад у двір.

Власник будинку – людина з інвалідністю.

«Сім’ї потрібна допомога як мінімум у забезпеченні дровами, максимум – оформленні субсидії», - зазначив Максюта.

https://www.facebook.com/sapsan.sport/videos/2112887412297909/?eid=ARCf1qtYwA58R7pYziEtaBnYpA3LBn3wNsiTmolfh8VeZnJl_maepWhQMQqUBYbqefrQM52ec8ZlGNTu