В Устинівському районі відкрили дитсадок, який не працював близько десяти років (ФОТО)

Перегляди: 32000

У селі Лебедине Устинівського району за кошти Державного фонду регіонального розвитку відремонтували дитячий садок «Сонечко».

Відкрили його сьогодні, 17 жовтня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У будівлі зробили капітальний ремонт із переплануванням приміщення. На роботи витратили майже 8 мільйонів гривень.

У рамках проекту замінили дах, утеплили фасад і горище, замінили вікна на енергозберігаючі, оновили інженерні мережі, провели благоустрій території та встановили дитячий майданчик, закупили нові меблі й обладнання.

До цього садочок не працював близько десяти років.

Садок розрахований на два десятки місць. Група буде одна, змішана. У садочок матимуть можливість ходити і діти з сусідніх сіл.

«Роботи тут виконані на високому рівні, – сказав на церемонії відкриття голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. - Надзвичайно приємно бачити емоції дітей і батьків. Це надихає на те, щоб і надалі робити умови перебування дітей якомога комфортнішими. В області проекти по дитячих садках наразі реалізуються в Новоукраїнському, Олександрійському та Голованівському районах. У цьому році ми створимо близько трьох сотень нових місць у дошкільних закладах. У Голованівську ввести проект в експлуатацію плануємо у 2019 році – це створення ще 120 місць. В області проводиться велика робота, яка стосується дошкільної освіти. На це у бюджеті цього року передбачено майже 60 мільйонів гривень».

Фотогалерея