ПриватБанк пропонує жителям Кіровоградщини здійснити свої мрії

Перегляди: 2403

Зібрати потрібну суму і не спокуситись витратити до її здійснення пропонує ПриватБанк.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми пропонуємо розмістити гроші на депозитних рахунках під відсотки, конкурентні не лише в Україні, - розповів керівник направлення Збереження Кіровоградської філії ПриватБанку Анатолій Росолов. - Так, депозити у злотих можна розмістити у польських банках під 1,1% річних. У Німеччині пропонують 0,25% річних, а у Великобританії депозит у фунтах можна розмістити під 2% річних. Ми ж пропонуємо нашим клієнтам розмістити депозит у національній валюті під 14,5% річних, хіба це не вигідно?»

У ПриватБанку розробили таку кількість депозитних програм, що кожен може знайти для себе оптимальне рішення.

Лише ПриватБанк надає можливість повного контролю за своїми вкладами, здійснення всіх операцій через Інтернет та пропонує розміщувати депозити online: в Приват24, на сайті Банку чи через мобільний додаток «Мої вклади». Кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозити, миттєво розміщувати гроші навіть без відвідування банку, дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на депозитному рахунку.

«Ми пишаємося тим, що українці нам довіряють, - додав Анатолій Росолов. - З гордістю повідомляю, що жителі Кіровоградщини довірили нам близько 1,35 мільярда гривень своїх збережень. І це - високий показник довіри, який ми не один рік з честю виправдовуємо».

ПриватБанк багато років утримує першу позицію серед українських банків за депозитним портфелем. Кожен другий вкладник в Україні довірив свої заощадження саме ПриватБанку.