У Добровеличківському районі відкрили пам'ятник загиблим воїнам (ФОТО)

Перегляди: 1963

У День захисника України, який вся країна відзначала 14 жовтня, у Помічній Добровеличківського району відкрили пам’ятник воїнам, які загинули в зоні АТО на сході України.

Про це кореспонденту CBN розповів ініціатор відкриття пам’ятного знаку, очільник ГО «Незламні духом» Олексій Семченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рамках заходу провели фестиваль «Пісні народжені війною». У концерті взяли участь бійці 25 парашутної бригади Сергій Свинарчук та Олександр Каламбець, екс-спецпризначенець Олександр Логвін, волонтер Володимир Бурко, письменник, завідувач відділом військово-патріотичного виховання Кропивницької СЮТ Павло Чорний, колишній воїн АТО Руслан Давидович та дует Тамари Алдошиної та Андрія Шульги «Паралелі» .

У залі будинку культури звучали вірші та пісні, присвячені війні на сході України та побратимам, які не повернулися додому.

Наступний фестиваль організатори планують провести у грудні під час відкриття спортклубу для дітей, який своїми руками облаштовують учасники громадської організації «Незламні духом».