У Кропивницькому презентували оновлений сервісний центр МВС (ФОТО)

Перегляди: 2140

В обласному центрі відкрили оновлений територіальний сервісний центр МВС сьогодні, 18 жовтня, повідомляє кореспондент CBN.

Роботи з реконструкції тут стартували торік. За ініціативи керівництва області депутатський корпус обласної ради з місцевого бюджету виділив субвенцію у сумі близько одного мільйона гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для потреб центру придбали комп’ютерну техніку, принтери, меблі, систему відеоспостереження.

Загальна площа центру – майже п’ять сотень квадратних метрів.

У центрі працюють 23 співробітника у відкритому сучасному опен-спейсі. Частина спеціалістів раніше не працювала в системі МВС. Вони пройшли відповідне стажування.

Оновлений сервісний центр гарантує надання якісних адміністративних послуг. Для цього центр обладнаний електронною чергою, інформаційним боксом, веб-камерою.

На прилеглій території облаштували майданчик для експертного огляду транспортних засобів, паркувальні місця.

Клієнти можуть отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчень водія, а також видачі довідок про відсутність судимості.

За словами керівника регіонального сервісного центру Олександра Єлькіна, це 79-й сервісний центр в Україні, оновлений за новими стандартами. У Кіровоградській області – перший із п’яти існуючих. До кінця року планують відкрити аналогічний сервісний центр в Олександрії.

«Ми підтримали ініціативу Міністерства внутрішніх справ і виділили кошти з обласного бюджету, – розповідає голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. – Цей сервісний центр успішно працює вже вісім місяців. Офіс зроблений по-сучасному, робочі місця співробітників відкриті, що дає можливість прозоро виконувати роботу і виключає корупційну складову. Переконаний, що люди, які звертаються сюди, задоволені отриманням якісної послуги в комфортних умовах».

Щоденно працівники центру надають більше двох сотень послуг.

Сервісний центр МВС знаходиться за адресою: проспект Інженерів, 9/92, місто Кропивницький.

Режим роботи – з вівторка по суботу, без перерви, вихідні дні – неділя та понеділок.