Кропивницького кабельного провайдера перевірять через трансляцію заборонених каналів

Перегляди: 1652

Приватне підприємство «Телерадіокомпанія "СТЕК"» перевірять через трансляцію забороненого контенту.

Відповідне рішення, текст якого має CBN, ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З проханням про перевірку звернулося управління СБУ в Кіровоградській області.

Провайдер, зокрема, транслював «вісім іноземних програм, щодо яких Національною радою прийнято рішення, що зміст не відповідає вимогам законодавства України і які не входять до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України: "Сарафан", "Дом кино", "Карусель", RTG TV, ТНТ, "Индия ТВ", "Ностальгия", КXL».

Нацрада також виявила, що в мережі транслюються «45 іноземних програм, що не входять до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України: Russian Music, ТВ 3, "Матч", СТС, "Домашний", "Че", "Кино ТВ", "Русский роман", "Русский бестселлер", "Бокс ТВ", "Бобер", "Матч! Боец", "Матч Премьера", "Наш спорт", СW, Amedia 1, Amedia 2, Amedia Hit, "Диалоги о рыбалке", ТНТ 4, "Киносемья", "Киносвидание", "Наше новое кино", "Киномикс", "Кинохит", "Мужское кино", "Родное кино", "Кинокомедия", "Авто 24", "Загородная жизнь", "Tочка отрыва", Viasat Golf, TV 1000, "TV 1000 Русское кино", Amedia HD, "Кинопремьера", "Матч Арена", "Киносерия", КВН ТВ, "Матч Футбол 1", "Матч Футбол 2", "Матч Футбол 3", "Матч игра", "360°", "Пятница"».

ПП «ТРК "СТЕК"», крім того, замість 80 каналів транслювало 143, при цьому з передбачених ліцензією 13 - не транслювало.

За даними з відкритих джерел, власники ПП «ТРК "СТЕК"» - Євген Гейнак та Андрій Сергійчук, керівник - Інна Місєвра.

Гейнак при цьому керує ТОВ «Імпорт», ПП «Автопром», ПП «Альпін Хелс К», ТБ «Автопром» та асоціацією «Онзмі Простір». Сергійчук - власник восьми компаній.