Цього року жителі Кіровоградщини втричі активніше користуються оплатами через QR-код від ПриватБанку

Перегляди: 789

Майже 30 тисяч оплат за послуги через QR-код, згенерований у ПриватБанку, здійснили жителі області з початку нинішнього року.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Торік таких оплат зробили лише 7 тисяч.

До новітніх технологій долучаються жителі й найвіддаленіших районів області. Так, жителі Гайворона отримали можливість сплачувати за Інтернет та комунальні послуги - миттєво і в безконтактному режимі. До сервісу ПриватБанку «Платежі за QR-кодом», який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів, приєднались ФОП «Палій», ТОВ «Сіріус ВП» та КП «Гайворонський комунальник».

Технологія миттєвої оплати QR-кодом має безліч переваг. По-перше, миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів з боку комунальних підприємств чи інтернет-провайдерів.

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натиснути кнопку з зображенням QR-коду та сканувати його з квитанції чи з Інтернету. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника.

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни.