У Кропивницькому проведе семінар дворазовий володар титулу «Містер Всесвіт»

Перегляди: 2034

Чемпіон Європи та світу, дворазовий володар титулу «Містер Всесвіт», майстер спорту міжнародного класу, сертифікований персональний тренер Адам Козира проведе семінар «Ми є те, що ми їмо» на теми здорового харчування та бодібілдингу для жителів і гостей Кропивницького 27 жовтня.

Про це CBN повідомили організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час семінару можна буде задати свої запитання, а також проконсультуватися з приводу режимів харчування, коригування ваги, режиму тренувань.

Всі небайдужі можуть долучитися до семінару як у ролі учасника (слухача), так і партнера або спікера. Вхід на захід вільний, за попередньою реєстрацією (кількість місць обмежена). Серед учасників заходу розіграють призи від організаторів, а також партнерів з б'юті та фітнес індустрії.

Реєстрація та інформація за тел: 066 23 24 893 (Viber, WhatsApp, Telegram).

Місце проведення: вул. Преображенська, 79-а - конференц-зал Кіровоградської торгово-промислової палати (дістатися можна маршрутними таксі №№5А, 8, 18, 126 або автобусами №№103, 123, 130, 130А, 284 - зупинка біля дитячої обласної лікарні).

Початок семінару - о 14:00 27 жовтня.