У Кропивницькому заяви охочих встановити автономки розгляне позачергова комісія (ФОТО)

Перегляди: 1482

Кілька десятків жителів Кропивницького, які подавали заяви до міськради на отримання дозволів на автономне опалення, збиралися на мирний пікет перед міськрадою сьогодні, 22 жовтня, передає кореспондент CBN.

Першого разу люди збиралися минулого тижня. Тоді їхні адреси та вимоги зібрав начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко, який пообіцяв передати їх голові профільної міжвідомчої комісії Олександру Мосіну – він на той час був у відрядженні. Сьогодні ж людям вдалося поспілкуватися з Олександром Мосіним.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничани вимагали скликати позачергове засідання міжвідомчої комісії для розгляду їхніх заяв. Їх, за словами кропивничан, подали вчасно, законні підстави для отримання дозволів – є, але на розгляд комісії їхні заяви з невідомих причин не потрапили. Заступник міського голови Олександр Мосін вислухав людей у присутності керівників ЖЕО. В результаті вирішили – комісія таки збереться найближчими днями.

Нагадаємо, охочі отримати дозвіл на від’єднання від централізованої мережі теплопостачання з метою встановлення автономного опалення влаштували мирний пікет перед міською радою Кропивницького 18 жовтня.