За вибори на Кіровоградщині в ЦВК відповідатиме представник «Батьківщини»

Перегляди: 3697

Центральна виборча комісія визначила членів ЦВК, відповідальних за забезпечення здійснення повноважень комісії у відповідних регіонах України та закордонному окрузі.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідальним на території Кіровоградської області, Криму та Севастополя буде Андрій Євстігнєєв. Його кандидатуру до ЦВК запропонувала «Батьківщина».

Євстігнєєв - доцент кафедри екологічного права КНУ імені Тараса Шевченка (з 2012 року і по сьогодні), кандидат юридичних наук. Він - засновник і керівник власного адвокатського бюро з однойменною назвою.

Євстігнєєву був помічником-консультантом на громадських засадах народних депутатів України IV, VI, VII і VIII скликань та позаштатним консультантом комітету Верховної Ради України. Також - помічником на громадських засадах народних депутатів від «Батьківщини» Валерія Кальченка та Бориса Тарасюка.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія призначила перші місцеві вибори у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад у 22 областях України на 23 грудня. У Кіровоградській області такі вибори відбудуться в чотирьох ОТГ: Піщанобрідській сільській, Добровеличківській селищній, Попельнастівській та Мар’янівській сільських. Комісія також призначила на 23 грудня додаткові місцеві вибори в Компаніївській селищній раді та в інших регіонах України.

31 березня 2019 року в Україні мають відбутися президентські вибори.